Biografie:

Zolang ik weet zing ik al. Van het zingen thuis, op kampen, van een jongerenkoor via een studentenkoor naar een wereldkoor. Zo kwam ik bij Duze NomShikaShika terecht. 
Eind februari 2013 werd een mail doorgestuurd naar de leden van mijn wereldkoor met de vraag wie mee wilde doen in een projectkoor om naar Zuid-Afrika te gaan om daar te zingen. Zoiets bijzonders dat op mijn pad kwam wilde ik niet voorbij laten gaan en daarom heb ik besloten, na veel wikken en wegen, om mee te gaan. 
Deze reis overtrof al mijn verwachtingen. De verbroedering door de muziek. Het samen zingen, het altijd welkom voelen als we zongen, het spontane meezingen. Het halfjaar dat ik zou blijven is ondertussen 2 jaar geworden omdat deze muziek zo prachtig is en energie geeft. 

Duze is voor mij:

zingen in grote verbondenheid. Het koor dat zorgt voor verbroedering door het zingen voor en met anderen. Genieten van de energie, het ritme, de Zuid-Afrikaanse harmonieën en het plezier dat het geeft om met z'n allen iets moois van een lied te maken, al word ik nooit een Zuid-Afrikaan met een Zuid-Afrikaans ritmegevoel.